De volgende offerte lay-out instellingen kunnen worden ingevoerd:

• Algemeen
  • Offertekolommen
  • Pagina-indeling (voettekst)
  • Pagina-instellingen
  • Papierinstellingen
  • Adrespositionering
  • Thema
  • Logo positionering
  • Onderwerp en tekst van mail.

Open de instellingen van je domein door in de navigatiebalk te klikken op het icoon Instellingen, klik in het nu geopende scherm op Verkoop instellingen en scroll vervolgens naar Offerte lay-outs.

Om een bestaande offerte lay-out te wijzigen klik je op de regel van de desbetreffende offerte lay-out

Hier kun je bepalen welke template kleuren worden gebruikt in je offerte lay-out.

Door te klikken op de knop Annuleren onderin je scherm worden de standaard kleuren van deze template weer geselecteerd.