De volgende offerte lay-out instellingen kunnen worden ingevoerd:

• Algemeen
  • Offertekolommen
  • Pagina-indeling (voettekst)
  • Pagina-instellingen
  • Papierinstellingen
  • Adrespositionering
  • Thema
  • Logo positionering
  • Onderwerp en tekst van mail.

Open de instellingen van je domein door in de navigatiebalk te klikken op het icoon Instellingen, klik in het nu geopende scherm op Verkoop instellingen en scroll vervolgens naar Offerte lay-outs.

Om een bestaande offerte lay-out te wijzigen klik je op de regel van de desbetreffende offerte lay-out

Hier kun je bepalen waar het adres binnen het offerteblok wordt geplaatst.

Wanneer je in één van de invoervelden klikt worden de huidige marges van het adres getoond:

Bovenmarge (mm)

Dit is gerekend vanaf de bovenzijde van de pagina.

Inspringen links (mm)

Dit is gerekend vanaf de linkerzijde van de pagina.

Als je te weinig ruimte hebt gehouden tussen de bovenzijde van de pagina en de start van het offerteblok om een adresblok te plaatsen, dan wordt dit automatisch gecorrigeerd.