Wanneer je bij de verkoop instellingen in het veld Verzendwijze hebt aangegeven dat alle offertes per gewone post moeten worden verzonden, wordt de offerte afgedrukt en vervolgens verwerkt in je administratie in Yuki.

De afgedrukte offerte kan vervolgens per gewone post worden verstuurd.

TIP!

In de module Adresboek kun je gebruik maken van de functie Etiketten om de te versturen envelop te adresseren.

Open de module Verkoop, klik links in je scherm op Offertes en selecteer vervolgens de werklijst Te verzenden offertes.

Open vervolgens de offerte die je apart wilt verwerken door te klikken op de omschrijving van de desbetreffende offerte.

Klik in de nu geopende offerte rechtsonder op de knop Klaar om te verwerken om de offerte apart te verwerken.

Het volgende scherm wordt geopend:

Door te klikken op de knop Verwerken wordt de offerte daadwerkelijk verwerkt in je administratie en vervolgens afgedrukt.