In Yuki kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een offerte apart te verwerken en daardoor direct af te drukken en vervolgens per gewone post te versturen naar je klant.

TIP!

In de module Relaties kun je gebruik maken van de functie Etiketten om de te versturen envelop te adresseren.

Beweeg met je muis boven het icoon Verkoop in de navigatiebalk, klik op Offertes en selecteer vervolgens in het nu geopende scherm in het dropdownmenu de werklijst Te verzenden offertes.

Open vervolgens de offerte die je apart wilt verwerken en per post versturen door te klikken op de omschrijving van de desbetreffende offerte.

Het volgende scherm wordt geopend:

Door te klikken op de knop Verwerken wordt de offerte daadwerkelijk verwerkt in je administratie en vervolgens afgedrukt.