In Yuki kun je mail gestuurd naar je eigen e-mailadres(sen) ook binnen je Yuki domein ophalen. Je kunt dan ook vanuit jouw eigen e-mailadres vanuit Yuki e-mail versturen. Hiermee is Yuki e-mail een web alternatief voor Outlook of voor Gmail. Yuki handelt de e-mail af op basis van POP3 en SMTP.

E-mail is alleen beschikbaar in een domein met Yuki Financieel

Voor alle e-mailadressen die je wilt gebruiken in Yuki maak je aparte e-mailaccounts aan.

Daarnaast leg je een aantal e-mail instellingen vast die bepalen hoe Yuki je e-mail afhandelt.

Beweeg met je muis boven het icoon E-mail in de navigatiebalk en er wordt automatisch een vervolgmenu geopend:

In dit vervolgmenu zie je de belangrijkste functies van de module E-mail.

E-mail instellingen

Postvak In

Alle e-mailberichten die je hebt ontvangen in Yuki.

Concepten

Alle e-mailberichten die je als concept hebt bewaard zodat deze eventueel later nog verstuurd kunnen worden.

Verstuurde e-mail

Alle e-mailberichten die je vanuit Yuki hebt verstuurd.

Prullenbak

Alle e-mailberichten die je hebt verwijderd.

Alle e-mail

Alle ontvangen, verstuurde en concept e-mailberichten.

Acties

Nieuwe e-mail

Maak een nieuw e-mailbericht aan, controleer of alle e-mailadressen kloppen, voeg desgewenst een bestand vanuit het Archief in Yuki of vanaf je computer toe en verstuur tenslotte je e-mailbericht.

E-mailaccounts

Overzicht van al je e-mailaccounts in Yuki. Hier kun je ook een nieuwe e-mailaccount aanmaken.

E-mail instellingen

De instellingen voor de afhandeling van je e-mail door Yuki.

Notificaties

Wanneer de Yuki notificaties zijn geïnstalleerd op je computer krijg je een pop-up melding in je scherm bij een ontvangen e-mail, een herinnering voor een afspraak, een aan jou toebedeelde taak, een antwoord op een vraag of een vraag aan jou en een nieuw nieuwsbericht.