Vanuit een verzonden offerte (status openstaand, geaccepteerd, geweigerd, herzien of gefactureerd) kunnen een aantal acties worden uitgevoerd.

Open de desbetreffende offerte door in de werklijst of het overzicht te klikken op het onderwerp van de offerte en klik vervolgens rechtsboven in je scherm op de knop met de drie puntjes.

In het nu geopende dropdownmenu zijn een aantal opties beschikbaar. De opties die in het menu worden getoond zijn afhankelijk van de status van de offerte:

Maak een taak aan voor dit document

Voor de openstaande offerte kan een taak worden aangemaakt.

Attendeer een gebruiker op dit document

Selecteer één of meer gebruikers waarvoor in dit domein een taak wordt aangemaakt via welke zij direct in deze offerte terechtkomen.

Stel een vraag aan de backoffice

Je kunt direct een vraag stellen aan een gebruiker of de backoffice, de openstaande offerte wordt aan de vraag toegevoegd.

Verwijderen

De offerte wordt direct verwijderd uit de administratie.