In Yuki kun je een overzicht de historie bekijken van alle offertes die zijn verstuurd (verwerkt) naar je klanten.

Per klant kun je hier de totale bedrag aan offertes in een bepaalde periode bekijken door te dubbelklikken op de naam van een klant.

Open de module Verkoop, klik links in je scherm op Offertes en selecteer vervolgens het overzicht Offertehistorie.

Beweeg met je muis boven het icoon Verkoop in de navigatiebalk, klik op Offertes en selecteer vervolgens in het nu geopende scherm in het dropdownmenu het overzicht Offertehistorie.

Het volgende scherm wordt geopend:

In elke werklijst en overzicht kan de weergave worden aangepast en kunnen de getoonde gegevens worden gefilterd.

Hieronder worden de specifieke weergave en filtermogelijkheden beschreven van het overzicht ‘Offertehistorie’.

Weergave en filtering

Standaard worden de  volgende kolommen getoond: ‘Referentie’, ‘Relatie’, ‘Onderwerp’, ‘Bedrag’, ‘Offertedatum en 'Status’.

Deze lijst kan standaard worden gefilterd op Referentie’, ‘Relatie', 'Onderwerp’, Bedrag’, ‘Offertedatum’ of ‘Status’ door in de filterbalk te klikken.