In Yuki kun je een overzicht bekijken van alle concept- en te verzenden offertes. Conceptoffertes zijn aangemaakt in de administratie maar kunnen of moeten nog niet verzonden worden naar je klanten.

Beweeg met je muis boven het icoon Verkoop in de navigatiebalk, klik op Offertes en selecteer vervolgens in het nu geopende scherm in het dropdownmenu het overzicht Concept- en te verzenden offertes.

Het volgende scherm wordt geopend:

In elke werklijst en overzicht kan de weergave worden aangepast en kunnen de getoonde gegevens worden gefilterd.

Hieronder worden de specifieke weergave en filtermogelijkheden beschreven van het overzicht ‘Concept- en te verzenden offertes’.

Weergave en filtering

Standaard worden de volgende kolommen getoond: 'Relatie', 'Onderwerp’, ‘Bedrag’ en 'Status'.

Deze lijst kan standaard worden gefilterd op ‘Relatie', 'Onderwerp’, Bedrag’ of ‘Status’ door in de filterbalk te klikken.