In Yuki kun je een overzicht bekijken van alle verzonden, openstaande en nog te factureren offertes.

Beweeg met je muis boven het icoon Verkoop in de navigatiebalk, klik op Offertes en selecteer vervolgens in het nu geopende scherm in het dropdownmenu het overzicht Alle offertes.

Het volgende scherm wordt geopend:

In elke werklijst en overzicht kan de weergave worden aangepast en kunnen de getoonde gegevens worden gefilterd.

Hieronder worden de specifieke weergave en filtermogelijkheden beschreven van het overzicht ‘Alle offertes’.

Weergave en filtering

Standaard worden de volgende kolommen getoond: ‘Referentie’, ‘Relatie', 'Onderwerp’, Bedrag’, ‘Offertedatum’ en ‘Status’.

TIP!

Wanneer er voor een offerte een Nederlandse, Engelse, Franse of Duitse offerte lay-out is gebruikt, verschijnt de kolom Taal in het bovenstaande overzicht.

Deze lijst kan standaard worden gefilterd op Referentie’, ‘Relatie', 'Onderwerp’, Bedrag’, ‘Offertedatum’ of ‘Status’ door in de filterbalk te klikken.