In Yuki kun je een overzicht bekijken van alle verzonden, openstaande en nog te factureren offertes.

Open de module Verkoop, klik links in je scherm op Offertes en selecteer vervolgens het overzicht Alle offertes.

In elke werklijst en overzicht kan de weergave worden aangepast en kunnen de getoonde gegevens worden gefilterd.

Hieronder worden de specifieke weergave en filtermogelijkheden beschreven van het overzicht ‘Alle offertes’.

Weergave en filtering

Standaard worden de volgende kolommen getoond: ‘Referentie’, ‘Relatie', 'Onderwerp’, Bedrag’, ‘Offertedatum’ en ‘Status’.

TIP!

Wanneer er voor een offerte een Nederlandse, Engelse, Franse of Duitse offerte lay-out is gebruikt, verschijnt de kolom Taal in het bovenstaande overzicht.

Deze lijst kan standaard worden gefilterd op Referentie’, ‘Relatie', 'Onderwerp’, Bedrag’, ‘Offertedatum’ of ‘Status’ door in de filterbalk te klikken.