In Yuki kun je een werklijst bekijken van alle offertes die zijn aangemaakt maar nog niet verzonden kunnen of moeten worden naar je klanten.

Deze conceptoffertes kunnen nog altijd worden aangepast en bewaard worden.

Alle conceptoffertes vind je ook terug in de ordner Verkoop, tabblad Offertes in het Archief.

Open de module Verkoop, klik links in je scherm op Offertes en selecteer vervolgens de werklijst Conceptoffertes.

Het volgende scherm wordt geopend:

In elke werklijst en overzicht kan de weergave worden aangepast en kunnen de getoonde gegevens worden gefilterd.

Hieronder worden de specifieke weergave en filtermogelijkheden beschreven van de werklijst ‘Conceptoffertes’.

Weergave en filtering

Standaard worden de volgende kolommen getoond: ‘Relatie’, ‘Onderwerp’ en ‘Bedrag’.

Deze lijst kan standaard worden gefilterd op ‘Relatie’, ‘Onderwerp’ of ‘Bedrag’ door in de filterbalk te klikken en het desbetreffende filter te selecteren.