In Yuki kun je in de verkoophistorie bekijken hoeveel en voor welke bedragen in een bepaalde periode per klant of per artikel werd verkocht en gefactureerd.

De volgende overzichten van de verkoophistorie zijn beschikbaar:

• Verkoophistorie: hoeveel en voor welke bedragen is er aan een klant in een bepaalde periode verkocht en gefactureerd.
  • Verkopen per artikel: hoeveel en voor welke bedragen is een artikel in een bepaalde periode verkocht.

Beweeg met je muis boven het icoon Verkoop in de navigatiebalk en klik vervolgens op Verkoophistorie.

Het volgende scherm wordt geopend:

In het bovenstaande overzicht en het overzicht 'Verkopen per artikel' kunnen alle getoonde kolommen als een CSV-bestand  (Excel) worden gedownload door te klikken op de knop Download als CSV.

Hieronder wordt beschreven hoe in dit overzicht de weergave kan worden aangepast en de getoonde gegevens kunnen worden gefilterd.

Daarnaast worden de specifieke weergave mogelijkheden en de toe te passen filters van de overzichten 'Verkoophistorie' en 'Verkopen per artikel' beschreven.

Weergave

De weergave kan op de volgende manieren worden aangepast:

1. Administratie: Selecteer, indien nodig, de verkoophistorie van de juiste administratie.

2. Periode: Geef aan, indien mogelijk, van welke periode je de verkoophistorie wilt bekijken.

3. Kolomselectie: Standaard worden in elk overzicht een aantal kolommen getoond. Deze kolommen kunnen worden aangepast door kolommen te selecteren of deselecteren.

4. Kolomsortering: Alle getoonde kolommen kunnen oplopend of aflopend worden gesorteerd.

Filtering

In de filterbalk kun je door te dubbelklikken op één of meer waarden in één van de kolommen deze toevoegen als filter aan de filterbalk.

Pas de getoonde kolommen in het overzicht aan zodat je op de waarden in deze kolom(men) kunt filteren.

Verkoophistorie

Standaard worden de volgende kolommen getoond: 'Verkoopartikel referentie', Omschrijving', 'Aantal', 'Bedrag', 'Relatie', 'Datum', 'Factuurnummer', 'Omschrijving en 'Dossier' (zichtbaar indien Dossiers module is geactiveerd).

Dit overzicht kan standaard worden gefilterd op 'Verkoopartikel referentie', Omschrijving', 'Aantal', 'Bedrag', 'Relatie', 'Datum', 'Factuurnummer', 'Omschrijving en 'Dossier' (zichtbaar indien Dossiers module is geactiveerd).

Verkopen per artikel

Standaard worden de volgende kolommen getoond: 'Verkoopartikel referentie', 'Omschrijving', 'Aantal' en 'Bedrag'.

Dit overzicht kan standaard worden gefilterd op 'Verkoopartikel referentie', 'Omschrijving', 'Aantal' en 'Bedrag'.