In Yuki kun je in de verkoophistorie bekijken hoeveel en voor welke bedragen in een bepaalde periode per klant of per artikel werd verkocht en gefactureerd.

De volgende overzichten van de verkoophistorie zijn beschikbaar:

• Verkoophistorie: hoeveel en voor welke bedragen is er aan een klant in een bepaalde periode verkocht en gefactureerd.
  • Verkopen per artikel: hoeveel en voor welke bedragen is een artikel in een bepaalde periode verkocht.

Open de module Verkoop en klik vervolgens links in je scherm op Verkoophistorie. Het volgende scherm wordt geopend:

In dit overzicht kan een download worden gemaakt van alle getoonde kolommen als een CSV bestand (Excel).

Hieronder wordt beschreven hoe in dit overzicht de weergave kan worden aangepast en de getoonde gegevens kunnen worden gefilterd.

Daarnaast worden de specifieke weergave mogelijkheden en de toe te passen filters van de overzichten 'Verkoophistorie' en 'Verkopen per artikel' beschreven.

Weergave

De weergave kan op de volgende manieren worden aangepast:

1. Administratie: Selecteer, indien nodig, bovenin het scherm de facturen van de juiste administratie.

2. Periode: Geef aan, indien mogelijk, van welke periode je facturen wilt bekijken.

3. Kolomselectie: Standaard worden in elk overzicht een aantal kolommen getoond. Deze kolommen kunnen worden aangepast door kolommen te selecteren of deselecteren.

4. Kolomsortering: Alle getoonde kolommen kunnen oplopend of aflopend worden gesorteerd.

Filtering

Bovenin je scherm vind je de filterbalk. Door te dubbelklikken op één of meer waarden in één van de kolommen worden deze toegevoegd aan de filterbalk.

Pas de getoonde kolommen in het overzicht aan zodat je op de waarden in deze kolom(men) kunt filteren.

Verkoophistorie

Standaard worden de volgende kolommen getoond: 'Omschrijving', 'Aantal', 'Bedrag', 'Relatie', 'Datum', 'Factuurnummer', 'Omschrijving en 'Dossier' (zichtbaar indien Dossiers module is geactiveerd).

Dit overzicht kan standaard worden gefilterd op 'Omschrijving', 'Aantal', 'Bedrag', 'Relatie', 'Datum', 'Factuurnummer', 'Omschrijving en 'Dossier' (zichtbaar indien Dossiers module is geactiveerd).

Verkopen per artikel

Standaard worden de volgende kolommen getoond: 'Omschrijving', 'Aantal' en 'Bedrag'.

Dit overzicht kan standaard worden gefilterd op 'Omschrijving', 'Aantal' en 'Bedrag'.