In Yuki kun je in de omzetlijst de totale verkopen in een bepaalde periode per klant of per dossier bekijken.

De volgende overzichten van de omzetlijst zijn beschikbaar:

• Verkooplijst (gefactureerd): de gefactureerde bedragen (omzet) aan een klant van alle in Yuki verwerkte en verstuurde verkoopfacturen.
  • Gefactureerde omzet per dossier (beschikbaar indien Dossiers module is geactiveerd): de gefactureerde bedragen (omzet) van alle in Yuki verwerkte en verstuurde verkoopfacturen die zijn gekoppeld aan een dossier.

Beweeg met je muis boven het icoon Verkoop in de navigatiebalk en klik vervolgens op Omzetlijst.

Het volgende scherm wordt geopend:

In het bovenstaande overzicht en het overzicht 'Gefactureerde omzet per dossier' kunnen alle getoonde kolommen als een CSV-bestand  (Excel) worden gedownload door te klikken op de knop Download als CSV.

Hieronder wordt beschreven hoe in dit overzicht de weergave kan worden aangepast en de getoonde gegevens kunnen worden gefilterd.

Daarnaast worden de specifieke weergave mogelijkheden en en de toe te passen filters van de overzichten 'Verkooplijst (gefactureerd)' en 'Gefactureerde omzet per dossier' beschreven.

Weergave

De weergave kan op de volgende manieren worden aangepast:

1. Administratie: Selecteer, indien nodig, de facturen van de juiste administratie.

2. Periode: Geef aan, indien mogelijk, van welke periode je facturen wilt bekijken.

3. Kolomselectie: Standaard worden in elk overzicht een aantal kolommen getoond. Deze kolommen kunnen worden aangepast door kolommen te selecteren of deselecteren.

4. Kolomsortering: Alle getoonde kolommen kunnen oplopend of aflopend worden gesorteerd.

Filtering

In de filterbalk kun je door te dubbelklikken op één of meer waarden in één van de getoonde kolommen deze toevoegen als filter aan de filterbalk.

Pas de getoonde kolommen in het overzicht aan zodat je op de waarden in deze kolom(men) kunt filteren.

Verkooplijst (gefactureerd)

Standaard worden de volgende kolommen getoond: ‘Naam’, ‘Adres', 'Plaats’, ‘Land’, ‘Tags’, ‘Totaal incl. btw’, ‘Totaal btw’ en ‘Totaal excl. btw'.

Dit overzicht kan standaard worden gefilterd op 'Naam', 'Adres', 'Plaats', 'Tags', 'Totaal incl. btw', 'Totaal btw' en 'Totaal excl. btw'.

Gefactureerde omzet per dossier

Standaard worden de volgende kolommen getoond: ‘Dossier’, ‘Startdatum', 'Einddatum’, ‘Tags’, ‘Totaal incl. btw’, ‘Totaal btw’, ‘Totaal excl. btw’.

Dit overzicht kan standaard worden gefilterd op 'Dossier', 'Startdatum', 'Einddatum', 'Tags', 'Totaal incl. btw', 'Totaal btw' en 'Totaal excl. btw'.