Alleen een gebruiker met een 'Backoffice' rol in het domein of de rol 'Directie', 'Financiële administratie' of 'Externe accountant' kan het overzicht met verwerkte transacties bekijken.

In het overzicht van de verwerkte transacties kun je bekijken welke transacties over een bepaalde periode in rekening zijn gebracht.

Open de module Yuki Postbus en klik vervolgens links in je scherm op Verwerkte transacties

Het volgende scherm wordt geopend:

,Hier zie je van de aangegeven periode hoeveel en welk type transacties Yuki voor je heeft verwerkt.

M.b.v.. de periode selectie kun je alle jaren of een bepaald jaar, half jaar, kwartaal of maand selecteren.