Alleen een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' kan een gebruiker uit het portaal verwijderen

Vanuit de desktop in het Yuki backoffice portaal klik je onderin je scherm op de tegel Gebruikers of linksboven op het icoon Gebruikers om een gebruiker te verwijderen.

Je komt nu in het overzicht van alle gebruikers die toegang hebben tot je portaal.

Om een gebruiker te verwijderen uit het portaal klik je op de knop Verwijderen achter de desbetreffende gebruiker.

TIP!

Een portaalbeheerder kan niet worden verwijderd uit het portaal. Op de relatiekaart van deze gebruiker moet via het tabblad Extra de rol 'Portaalbeheerder' worden gewijzigd naar een andere rol bijvoorbeeld 'Portaal backoffice'. Er verschijnt nu een rood kruisje achter de desbetreffende gebruiker.