Alleen een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' kan een gebruiker uit het portaal verwijderen

Vanuit de desktop in het Yuki backoffice portaal klik je onderin je scherm op de tegel Gebruikers of linksboven op het icoon Gebruikers om een gebruiker te verwijderen.

Je komt nu in het overzicht van alle gebruikers die toegang hebben tot je portaal.

Om een gebruiker te verwijderen uit het portaal klik je op de knop Verwijderen achter de desbetreffende gebruiker.