In Yuki kun je in een domein een overzicht bekijken van alle lokale verwerkingsregels (standaardwaarden) die in één of meer administraties voor relaties zijn vastgelegd.

Dit overzicht is alleen beschikbaar voor een gebruiker met een 'Backoffice' rol in het domein.

TIP!

Ook op portaalniveau kunnen standaardwaarden bij relaties worden ingesteld die gelden voor alle domeinen binnen het portaal.

Dit overzicht kan door een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' worden bekeken bij de instellingen van het portaal onder Document verwerkingsregels.

Om de verwerkingsregels van een domein te bekijken open je de module Adresboek en klik je links in je scherm op Standaardwaarden. Het volgende scherm wordt geopend:

Je kunt de getoonde verwerkingsregels filteren op:

• Inkoopfactuur
  • Verkoopfactuur
  • Yuki verkoopfactuur.

Daarnaast kun je In het Zoekveld zoeken naar een verwerkingsregel op Relatie.