In de module Inkoop kun je een overzicht bekijken van alle inkoopfacturen waarvan de betaling nog onderweg is óf die in behandeling staan.

Beweeg  met je muis boven het icoon Inkoop in de navigatiebalk en klik vervolgens op Betaling onderweg of In behandeling.

Inkoopfacturen met betaling onderweg zijn facturen die zijn betaald met een pinpas, creditcard of via automatische incasso (domiciliëring). Deze betalingen moeten echter d.m.v. een elektronisch bankbestand nog aangeleverd worden in Yuki, de betalingen zijn als het ware nog onderweg. Na het uploaden van het elektronisch bankbestand worden de betalingen gematcht met de desbetreffende inkoopfacturen.

Facturen met de status 'In behandeling' kunnen nog niet worden betaald of geïncasseerd, zij zijn handmatig in behandeling gezet omdat er nog uitzoekwerk voor moet worden gedaan,

Alleen een gebruiker met de rol 'Directie' kan een factuur in behandeling zetten of weer opnieuw betaalbaar stellen.