Je kunt vanuit twee plaatsen in Yuki een offerte aanmaken:

• Beweeg met je muis boven het icoon Verkoop in de navigatiebalk, klik op Sales monitor en vervolgens in het nu geopende scherm op de knop Nieuwe offerte.
  • Beweeg met je muis boven het icoon Verkoop in de navigatiebalk, klik op Offertes en vervolgens in het nu geopende scherm op de knop Nieuwe offerte.

Doorloop de volgende stappen om een nieuwe offerte aan te maken en desgewenst direct te versturen naar je potentiële klant:

• voer de offertegegevens in

• voeg één of meer offerteregels (artikelen) toe

• voeg, indien nodig, aanvullende informatie toe

• voeg, indien gewenst, een bijlage toe aan de offerte vanaf jouw apparaat of vanuit het archief in Yuki
  • voeg, indien nodig, notities toe
  • bewaar de offerte als een conceptofferte
    of

• zet de offerte klaar voor verzending naar de potentiële klant

• wijzig, indien nodig, de offertedatum en/of de verzendwijze

• verwerk de offerte in de administratie (na bekijken van schermvoorbeeld).

Hieronder wordt beschreven hoe notities aan een offerte kunnen worden toegevoegd.

Indien nodig kun je in het veld Notities opmerkingen toevoegen aan de offerte.

Daarnaast kun je in de velden Aangemaakt en Gewijzigd bekijken wanneer en door wie de offerte is aangemaakt en/of gewijzigd.

Ook wordt hier het type document en het interne ID van het document in Yuki getoond.