In de module Verkoop kun je vanuit de Monitor en Offertes een nieuwe offerte aanmaken door te klikken op de knop Nieuwe offerte

Doorloop de volgende stappen om een nieuwe offerte aan te maken en desgewenst direct te versturen naar je potentiële klant:

• voer de offertegegevens in

• voeg één of meer offerteregels (artikelen) toe

• voeg, indien nodig, aanvullende informatie toe

• voeg, indien gewenst, een bijlage toe aan de offerte vanaf jouw apparaat of vanuit het archief in Yuki
  • voeg, indien nodig, notities toe
  • bewaar de offerte als een concept offerte
    of

• zet de offerte klaar voor verzending naar de potentiële klant

• wijzig, indien nodig, de offertedatum en/of de verzendwijze

• verwerk de offerte in de administratie (na bekijken van schermvoorbeeld).

De aanvullende informatie kan, indien nodig in de hieronder beschreven velden worden toegevoegd.

Dossier

Selecteer het dossier/project waaraan deze offerte moet worden toegevoegd.

Offerte lay-out

Selecteer de juiste lay-out voor de offerte.

TIP!

Om een Engelse, Franse of Duitse offerte aan te maken selecteer je hier een Engelse, Franse of Duitse offerte lay-out.

Tags

Als je bij de offerte die je in Yuki aanmaakt een tag opgeeft, kun je deze offertes met dezelfde tag makkelijk terugvinden.

De offertes staan in het overzicht van te verzenden offertes dan bovenaan gegroepeerd per tag.