In Yuki is het mogelijk om handmatig offertes aan te maken en deze vervolgens per post of e-mail te verzenden naar je potentiële klanten.

Om een offerte aan te maken en vervolgens te versturen met Yuki moeten de volgende zaken geregeld zijn:

Je kunt vanuit twee plaatsen in Yuki een offerte aanmaken:

• Beweeg met je muis boven het icoon Verkoop in de navigatiebalk, klik op Sales monitor en vervolgens in het nu geopende scherm op de knop Nieuwe offerte.
  • Beweeg met je muis boven het icoon Verkoop in de navigatiebalk, klik op Offertes en vervolgens in het nu geopende scherm op de knop Nieuwe offerte.

TIP!

Je kunt ook Engelse, Franse of Duitse offertes aanmaken in Yuki.

Het volgende scherm wordt geopend:

Doorloop de volgende stappen om een nieuwe offerte aan te maken en desgewenst direct te versturen naar je potentiële klant:

Elke stap wordt in een afzonderlijk artikel uitgebreid beschreven.

TIP!

Zodra je in de offerte hebt aangegeven dat je deze direct wilt versturen en verwerken in je administratie (door te klikken op de knop Volgende) kun je een schermvoorbeeld bekijken om te controleren of de offerte er correct uitziet.