Je persoonlijke voorkeuren bepalen o.a. je gebruikersinterface zoals kleuren, lettertype en schermopbouw. Daarnaast kun je bijvoorbeeld bepalen hoe je documenten en bestanden wilt uploaden en hoe je met je e-mail in Yuki om wilt gaan.

Klik linksboven in elk Yuki scherm in het domein op het bedrijfslogo en vervolgens op Instellingen.

Het volgende scherm wordt geopend:

Klik vervolgens op het icoon Voorkeuren. Het volgende scherm wordt geopend:

Hier kunnen een aantal voorkeuren worden ingesteld:

• Algemeen
  • Bureaublad
  • Berichten
  • Activeer Yuki notificaties
  • Archief
  • Yuki ScanWizard
  • Mail.

Algemeen

• Taal: Nederlands, Engels of Frans
  • Lettertype: Standaard of één van de vijftien andere lettertypen
  • Lettergrootte: Extra groot, Groot, Standaard, Klein of Extra klein
  • Scheidingsteken voor downloads: Puntkomma of komma
  • Toon valutasymbolen in lijsten (ingeschakeld indien Vreemde valuta module is geactiveerd)
  • Toon dropdown menus vanaf navigatieknoppen.

Bureaublad

• Grootte
  • Achtergrond: Yuki wit, één van de negen andere achtergronden of een eigen afbeelding
  • Positie: Midden, Uitrekken of Herhalen
  • Bureaublad tekstkleur: Zwart of Wit.

Berichten

• Herstel alle verborgen informatieve meldingen.

Activeer Yuki notificaties

• Activeer Yuki notificaties: na de installatie van een tool krijg je in een aantal gevallen een pop-up melding rechtsonder in je scherm.

Archief

• Wijze van uploaden meerdere bestanden: Gebruik Ajax Uploader of Basic Uploader
  • Overzicht van bestanden bij uploaden: Thumbnails, Details, Lijst of Pictogrammen.

Yuki Scan wizard

• Lijst met scanners: Toon voorkeur-scanners of Toon alle beschikbare scanners.

Mail

• Na wijzigen of verwijderen e-mail naar het volgende bericht gaan
  • Editor breedte: Volledige breedte of papierbreedte
  • Standaard adrestype: Standaard e-mail aan zakelijke of privé adressen van contactpersonen versturen
  • Mail van onbekende afzender in aparte map: E-mail met een onbekende afzender al dan niet in een aparte map plaatsen
  • Toon bericht na het verzenden van e-mail: Extra bevestiging dat de mail verzonden is
  • Verwijder mail automatisch uit Prullenbak: Na hoeveel dagen mag de prullenbak automatisch geleegd worden
  • Automatische herkenning van mail toestaan.