Je persoonlijke voorkeuren bepalen o.a. je gebruikersinterface zoals kleuren, lettertype en schermopbouw. Daarnaast kun je bijvoorbeeld bepalen hoe je documenten en bestanden wilt uploaden en hoe je met je e-mail in Yuki om wilt gaan.

Alle vastgelegde instellingen zoals o.a. de instellingen van je persoonlijke voorkeuren zijn op één plaats in je domein samengebracht en gecategoriseerd.

Open de instellingen van je domein door in de navigatiebalk te klikken op het icoon Instellingen en vervolgens in het nu geopende scherm op Persoonlijke voorkeuren.

Het volgende scherm wordt geopend:

Hier kunnen een aantal voorkeuren worden ingesteld:

• Algemeen
  • Bureaublad
  • Berichten
  • Activeer Yuki notificaties
  • Archief
  • Yuki ScanWizard
  • Mail.

Algemeen

• Taal: Nederlands, Engels of Frans
  • Lettertype: Standaard of één van de vijftien andere lettertypen
  • Lettergrootte: Extra groot, Groot, Standaard, Klein of Extra klein
  • Scheidingsteken voor downloads: Puntkomma of komma
  • Toon valutasymbolen in lijsten (ingeschakeld indien Vreemde valuta module is geactiveerd)
  • Toon dropdownmenu's vanaf navigatieknoppen.
  • Probeer de nieuwe Yuki navigatie
  • Schakel terug naar de oude Yuki verkoopmodule: in een domein met een Plus licentie of Yuki Financieel dat is geswitcht van de Facturatie module naar de Factuur module in de vernieuwde Verkoop module is deze optie beschikbaar.

Bureaublad

• Grootte
  • Achtergrond: Yuki wit, één van de negen andere achtergronden of een eigen afbeelding
  • Positie: Midden, Uitrekken of Herhalen
  • Bureaublad tekstkleur: Zwart of Wit.

Berichten

• Herstel alle verborgen informatieve meldingen.

Activeer Yuki notificaties

• Activeer Yuki notificaties: na de installatie van een tool krijg je in een aantal gevallen een pop-up melding rechtsonder in je scherm.

Archief

• Wijze van uploaden meerdere bestanden: Gebruik Ajax Uploader of Basic Uploader
  • Overzicht van bestanden bij uploaden: Thumbnails, Details, Lijst of Pictogrammen.

Yuki Scan wizard

• Lijst met scanners: Toon voorkeur-scanners of Toon alle beschikbare scanners.

Mail

• Na wijzigen of verwijderen e-mail naar het volgende bericht gaan
  • Editor breedte: Volledige breedte of papierbreedte
  • Standaard adrestype: Standaard e-mail aan zakelijke of privé adressen van contactpersonen versturen
  • Mail van onbekende afzender in aparte map: E-mail met een onbekende afzender al dan niet in een aparte map plaatsen
  • Toon bericht na het verzenden van e-mail: Extra bevestiging dat de mail verzonden is
  • Verwijder mail automatisch uit Prullenbak: Na hoeveel dagen mag de prullenbak automatisch geleegd worden
  • Automatische herkenning van mail toestaan.

Klik op de knop Bewaren om de gewijzigde instellingen op te slaan.