Je persoonlijke voorkeuren bepalen o.a. je gebruikersinterface zoals kleuren, lettertype en schermopbouw. Daarnaast kun je bijvoorbeeld bepalen hoe je documenten en bestanden wilt uploaden en hoe je met je e-mail in Yuki om wilt gaan.

Alle vastgelegde instellingen zoals o.a. je persoonlijke voorkeuren zijn op één plaats in je domein samengebracht en gecategoriseerd.

Je persoonlijke voorkeuren kunnen vanuit verschillende plaatsen in Yuki worden geopend:

• Klik rechtsboven in je scherm op de gebruikersknop en vervolgens op Persoonlijke voorkeuren
  • Klik in de navigatiebalk op het icoon Instellingen en vervolgens in het nu geopende scherm op Persoonlijke voorkeuren.

Het volgende scherm wordt geopend:

Hier kunnen een aantal voorkeuren worden ingesteld:

• Algemeen
  • Bureaublad
  • Berichten
  • Activeer Yuki notificaties
  • Archief
  • Yuki Scan Wizard
  • Mail.

Algemeen

• Taal: Nederlands, Engels of Frans
  • Lettertype: Standaard of één van de vijftien andere lettertypen
  • Lettergrootte: Extra groot, Groot, Standaard, Klein of Extra klein
  • Scheidingsteken voor downloads: Puntkomma of Komma
  • Toon valutasymbolen in lijsten (ingeschakeld indien Vreemde valuta module is geactiveerd)
  • Toon dropdownmenu's vanaf navigatieknoppen.
  • Schakel terug naar de oude Yuki verkoopmoduledeze optie is beschikbaar in een domein met een Plus licentie of Yuki Financieel dat is geswitcht van de Facturatie module naar de Factuur module in de vernieuwde Verkoop module.

Bureaublad

• Grootte
  • Achtergrond: Yuki wit, één van de negen andere achtergronden of een eigen afbeelding
  • Positie: Midden, Uitrekken of Herhalen
  • Bureaublad tekstkleur: Zwart of Wit.

Berichten

• Herstel alle verborgen informatieve meldingen.

Activeer Yuki notificaties

• Activeer Yuki notificaties: na de installatie van een tool krijg je in een aantal gevallen een pop-up melding rechtsonder in je scherm.

Archief

• Wijze van uploaden meerdere bestanden: Gebruik Ajax Uploader of Basic Uploader
  • Overzicht van bestanden bij uploaden: Thumbnails, Details, Lijst of Pictogrammen.

Yuki Scan Wizard

• Lijst met scanners: Toon voorkeursscanners of Toon alle beschikbare scanners.

Mail

• Na wijzigen of verwijderen e-mail naar het volgende bericht gaan
  • Editor breedte: Volledige breedte of Papierbreedte
  • Standaard adrestype: Standaard e-mail aan zakelijke of privé adressen van contactpersonen versturen
  • Mail van onbekende afzender in aparte map: E-mail met een onbekende afzender al dan niet in een aparte map plaatsen
  • Toon bericht na het verzenden van e-mail: Extra bevestiging dat de mail verzonden is
  • Verwijder mail automatisch uit Prullenbak: Na hoeveel dagen mag de prullenbak automatisch geleegd worden
  • Automatische herkenning van mail toestaan.

Klik op de knop Bewaren om de gewijzigde instellingen op te slaan.