In de module Boekhouding zie je in de financiële monitor de belangrijkste indicatoren van je bedrijf, grafisch in beeld gebracht, zoals:

• Resultaten
  • Omzet
  • Kosten
  • Banksaldo
  • Werkkapitaal
  • Debiteuren en crediteuren
  • Debiteuren
  • Crediteuren
  • Solvabiliteit
  • Rentabiliteit op eigen vermogen
  • Kas balans
  • Werkkostenregeling (optioneel).

Je kunt de in de financiële monitor getoonde indicatoren en de volgorde daarvan aanpassen. Hiervoor wijzig je de instellingen van de grafiek (monitor).

Alleen een gebruiker met een 'Backoffice' rol in het domein of de rol 'Directie', 'Financiële administratie' of 'Externe accountant' kunnen de monitor aanpassen.

Deze instellingen kun je vanuit twee plaatsen in Yuki openen:

• Open de module Boekhouding, klik links in je scherm op Monitor en vervolgens rechts in je scherm op de knop Grafiek instellingen bewerken.

• Klik linksboven in elk Yuki scherm in het domein op het bedrijfslogo, klik op Instellingen en vervolgens op het icoon Monitor.

Het volgende scherm wordt nu geopend:

Geef hier aan welke indicatoren in de financiële monitor moeten worden getoond (actief) en welke verborgen (inactief) moeten blijven. Met de pijltjes wijzig je de volgorde van de getoonde indicatoren in je scherm.
    Klik op de knop Instellingen opslaan om je wijzigingen te bewaren.

Voor de indicatoren Resultaten en Omzet kunnen de gegevens van vorig jaar in de financiële monitor getoond of verborgen worden. Dit kun je activeren of deactiveren door te klikken op de checkbox Vorig jaar.