Je kunt instellen dat bij elke urenfactuur een urenspecificatie wordt toegevoegd.

Open de module Verkoop, klik links in je scherm op Verkoop instellingen en scroll naar Factuurlay-outs.

Om een urenspecificatie toe te voegen, klik je op > voor de desbetreffende factuurlay-out.

In het nu geopende scherm klik je linksboven op het potloodje en selecteer je vervolgens onder de kop Specificatie instellingen de optie Voeg urenspecificatie toe bij facturatie van werkzaamheden.

Klik op de knop Bewaren.