Via werksoorten kun je diverse soorten urenregistraties aanmaken. Elke werksoort kan wel of niet facturabel zijn en elke werksoort is gekoppeld aan een eigen verkoopartikel (die weer gekoppeld is aan een grootboekrekening).

In Yuki kun je een overzicht bekijken van alle aangemaakte werksoorten.

Open de Agenda en klik vervolgens links in je scherm op Werksoorten

Het volgende scherm wordt geopend:

Standaard levert Yuki de werksoort Werkopdracht.  Door linksboven in je scherm op de knop Nieuwe werksoort te klikken, kun je zelf nieuwe werksoorten aanmaken.