De bedrijfsagenda is een handige tool om bedrijfsmatige activiteiten met elkaar te delen. De agenda is toegankelijk voor alle gebruikers. Hij is dus niet bedoeld als persoonlijke agenda (alhoewel deze soms zo ook wel gebruikt wordt). Gebruik de agenda om afspraken met je collega's te delen bijvoorbeeld voor vergaderingen, evenementen, deadlines voor projecten of andere administratieve zaken.

De Yuki Urenregistratie module is geïntegreerd in de Agenda.

Open de Agenda door te klikken op het icoon Agenda bovenin je scherm. Het startscherm van de Agenda wordt nu geopend:

Links in je scherm vind je de belangrijkste functies van de Agenda. Ze worden hieronder kort beschreven.

Overzicht

Agenda

Planner

Taken

Gewerkte uren

Urenregistratie is een extra module van Yuki. Hiermee kunnen je medewerkers facturabele uren op klanten of projecten registreren en kun je deze na beoordeling en fiattering gebruiken om facturen voor klanten aan te maken.

Werkzaamheden factureren

Overzicht van alle werkopdrachten (urenregistraties) waar een relatie aan gekoppeld is. Je kunt de werkopdrachten goedkeuren, eventueel aanpassen en/of factureren.

Werkzaamheden

Overzicht van alle werkopdrachten per relatie. De werkzaamheden kunnen worden gefilterd op relatie, facturabel of niet, werksoorten, dossier en afdeling (indien dit is ingevuld bij werknemer).

Acties

Nieuwe afspraak

Nieuwe afspraak plannen

Nieuwe taak

Nieuwe werkopdracht

Registreer de gewerkte uren van een medewerker/werknemer.

Nieuwe verzuimregistratie

Instellingen

Taaksoorten

Werksoorten

Instellingen

Notificaties

Wanneer de Yuki notificaties zijn geïnstalleerd op je computer krijg je een pop-up melding in je scherm bij een ontvangen e-mail, een herinnering voor een afspraak, een aan jou toebedeelde taak, een antwoord op een vraag of een vraag aan jou en een nieuw nieuwsbericht.