De bedrijfsagenda is een handige tool om bedrijfsmatige activiteiten met elkaar te delen. De agenda is toegankelijk voor alle gebruikers. Hij is dus niet bedoeld als persoonlijke agenda (alhoewel deze soms zo ook wel gebruikt wordt). Gebruik de agenda om afspraken met je collega's te delen bijvoorbeeld voor vergaderingen, evenementen, deadlines voor projecten of andere administratieve zaken.

De agenda is alleen beschikbaar in een domein met Yuki Financieel. De Uren module en de Workflow module zijn geïntegreerd in de Agenda.

Open de Agenda door te klikken op het icoon Agenda bovenin je scherm. Het startscherm van de Agenda wordt nu geopend:

Links in je scherm vind je de belangrijkste functies van de Agenda. Ze worden hieronder kort beschreven.

Overzicht

Agenda

Hier wordt je persoonlijke agenda getoond.

Planner

Met de planner kun je in zes stappen een afspraak plannen. De genodigden ontvangen per mail een uitnodiging waarin ze kunnen aangeven of ze wel of niet kunnen komen.

Taken

Een overzicht van de door jouzelf uit te voeren taken.

Gewerkte uren

Urenregistratie is een extra module van Yuki. Hiermee kunnen je medewerkers facturabele uren op klanten of projecten registreren en kun je deze na beoordeling en fiattering gebruiken om facturen voor klanten aan te maken.

Werkzaamheden factureren

Overzicht van alle werkopdrachten (urenregistraties) waar een relatie aan gekoppeld is. Je kunt de werkopdrachten goedkeuren, eventueel aanpassen en/of factureren.

Werkzaamheden

Overzicht van alle werkopdrachten per relatie. De werkzaamheden kunnen worden gefilterd op relatie, facturabel of niet, werksoorten, dossier en afdeling (indien dit is ingevuld bij werknemer).

Acties

Nieuwe afspraak

Maak een nieuwe (herhaalde) afspraak voor jezelf of een andere gebruiker die toegang heeft tot het domein.

Nieuwe afspraak plannen

Plan een nieuwe afspraak met behulp van de bovengenoemde Planner.

Nieuwe taak

Maak een nieuwe taak aan voor jezelf of een andere gebruiker. die toegang heeft tot het domein.

Nieuwe werkopdracht

Registreer de gewerkte uren van een medewerker/werknemer.

Nieuwe verzuimregistratie

Maak een nieuwe verzuimregistratie waarin je het soort verzuim aangeeft.

Instellingen

Taaksoorten

Een overzicht van alle aangemaakte verschillende taaksoorten.

Werksoorten

Een overzicht van alle aangemaakte verschillende soorten urenregistraties.

Instellingen

De instellingen voor de agenda en taken.

Notificaties

Wanneer de Yuki notificaties zijn geïnstalleerd op je computer krijg je een pop-up melding in je scherm bij een ontvangen e-mail, een herinnering voor een afspraak, een aan jou toebedeelde taak, een antwoord op een vraag of een vraag aan jou en een nieuw nieuwsbericht.