Voor klanten die gebruik maken van de Nmbrs® koppeling in Yuki is het mogelijk om vanuit Nmbrs® de jaaropgaven van alle werknemers te importeren.

Alleen gebruikers met een 'Backoffice' rol in het domein kunnen de Nmbrs® koppeling gebruiken.

Open de module Personeel en klik vervolgens linksonder in je scherm op Nmbrs service

Het volgende scherm wordt geopend:

Om de jaaropgaven van één of meer geselecteerde jaren te importeren klik je bovenin je scherm op de knop Importeer jaaropgaven.

De volgende melding verschijnt in je scherm:

Klik op de knop Ok zodat de jaaropgaven daadwerkelijk worden geïmporteerd. Linksboven in je scherm worden nu alle werknemers getoond waarvan de jaaropgaven zijn geïmporteerd.

Alle geïmporteerde jaaropgaven kun je terugvinden op het tabblad Salarisstroken in de ordner Personeel.

Een jaaropgave van een werknemer vind je terug via de relatiekaart van de werknemer door links in je scherm te klikken op HR documenten.

Je kunt nu de jaaropgave van de desbetreffende werknemer bekijken.