Ook transacties in CSV-bestanden kan je in Yuki op een snelle manier opnemen. Dat kan aan de hand van een CSV-bestand (bijvoorbeeld een Excel-bestand dat je opslaat als een CSV-bestand (gescheiden door een lijstscheidingsteken).

Alleen gebruikers met een 'Backoffice' rol in het domein of de rol 'Externe accountant' kunnen CSV-bestanden met transacties importeren.

Je kunt de volgende CSV-bestanden uploaden in Yuki:

• Beginbalans
  • Bankafschriften
  • Kasstaat
  • Memoriaalboeking
    • loonjournaalpost
    • afschrijvingen
    • openstaande klanten en openstaande leveranciers
    • Uitsplitsing activa
  • Diverse posten.

Yuki voorziet in een standaard bestand (met kolommen) welke je kan aanvullen met je eigen gegevens. Het is belangrijk dat je de gegevens letterlijk overneemt zoals in het bestand beschreven staat. Wanneer je de onderstaande Yuki voorbeeld CSV-basisbestanden opent vind je daarin de nodige uitleg terug:

De kolommen 'Dossiercode' en 'Dossiernummer' kunnen optioneel worden toegevoegd aan een CSV-bestand. Hierdoor worden de gegevens automatisch toegewezen aan het desbetreffende dossier.Deze kolommen kunnen NIET worden toegevoegd aan een CSV-bestand dat een bankafschrift bevat.