Normaal gesproken moet je elke factuur en elke bon aan Yuki apart aanleveren. Je kunt dus niet zomaar een aantal verschillende bonnen op de scanner leggen en deze als één document aanleveren. In enkele gevallen mag dit wel maar dan moeten de bonnen aan bepaalde voorwaarden voldoen:

• De bonnen mogen alleen inkoopfacturen zijn

• De bonnen moeten van dezelfde leverancier zijn

• De bonnen moeten van dezelfde soort zijn. Dus allemaal benzinebonnen of allemaal parkeerbewijzen

• De bonnen moet allemaal op dezelfde manier betaald zijn en wel allemaal Contant (uit de bedrijfskas) of allemaal 'Privé'

• De bonnen moeten in hetzelfde boekjaar vallen

• Je moet het totaal betaald en het totaal van alle btw optellen en op het document vermelden.

Yuki verwerkt de gebundelde bonnen enkel als aan bovenstaande voorwaarden wordt voldaan.

LET OP!

• Een Mac computer (Apple) ondersteunt geen directe scanner aansturing. Je kunt hierdoor geen gebruik maken van de ScanWizard.
  • De Google Chrome browser ondersteunt geen directe scanner aansturing waardoor de ScanWizard niet kan worden gebruikt in Yuki. Windows Internet Explorer wordt vanaf 1 januari 2019 niet meer ondersteund door Yuki. Wanneer je gebruik maakt van deze browser is het daarom niet meer mogelijk om de ScanWizard te installeren.
    Om gebruik te kunnen maken van de ScanWizard wordt daarom aangeraden om over te stappen op de Mozilla Firefox browser.

TIP!

Sommige scanners hebben software waarmee je ook kunt scannen naar Dropbox of Google Drive. Wanneer je Dropbox of Google Drive hebt gedeeld met Yuki heb je dezelfde functionaliteit als de ScanWizard.

Heeft je scanner een mailfunctie dan je ook gebruik maken van het e-mailadres voor documenten in Yuki om je documenten aan te leveren. Dit e-mailadres vind je in 'Mijn domein'.