In Yuki is het mogelijk om het overzicht van de activa te downloaden als een PDF- of een CSV-bestand. Het PDF-bestand kan direct worden afgedrukt.

Beweeg met je muis boven het icoon Boekhouding in de navigatiebalk en klik vervolgens in op Activa.

Het volgende scherm wordt geopend:

Overzicht downloaden als CSV-bestand

Het is mogelijk om het getoonde overzicht te downloaden als een CSV-bestand door te klikken op de knop Download.

Het bestand 'Export Yuki activa.csv' bevat de volgende kolommen:

• Code grootboekrekening
  • Omschrijving grootboekrekening
  • Omschrijving activum
  • Referentie
  • Aanschafdatum
  • Start datum afschrijving
  • Afschrijvingsmethode
  • Afschrijving %
  • Aantal afschrijvingsjaren
  • Restwaarde %
  • Restwaarde €
  • Aankoopbedrag
  • Nieuwe investeringen
  • Desinvesteringen
  • Totaal investering
  • Vorige afschrijvingen
  • Afschrijvingen dit jaar
  • Terugname afschrijvingen
  • Totaal afschrijvingen
  • Datum verkoop of uitval
  • Verkoopprijs
  • Resultaat verkoop of uitval
  • Boekwaarde begin boekjaar
  • Boekwaarde einde boekjaar.

Overzicht downloaden als PDF-bestand en afdrukken

Het is mogelijk om het getoonde overzicht te downloaden als PDF-bestand en desgewenst af te drukken via de knop PDF.

Indien je echter een overzicht wenst van alle activarekeningen met daarin elk actief element en de afschrijvingen daarop, kan je klikken op de knop Print details. Er wordt hierdoor een nieuw scherm geopend waarin je het PDF-bestand kan downloaden en/of afdrukken.

Wil je enkel een PDF-bestand van een specifieke activa groep dan kun je die activagroep openen door te klikken op > voor de desbetreffende investeringsrekening, in het nu geopende scherm klik je op de knop PDF.

Het volgende PDF-document wordt geopend: