In Yuki is het mogelijk om het overzicht van de activa te downloaden en af te drukken.

Open de module Boekhouding en klik vervolgens links in je scherm op Activa.

Het volgende scherm wordt geopend:

Het is mogelijk om het getoonde overzicht te downloaden of afdrukken via de knop PDF rechts bovenin je scherm.

Indien je echter een overzicht wenst van alle activarekeningen met daarin elk actief element en de afschrijvingen daarop, kan je bovenin je scherm klikken op de knop Print details. Er wordt hierdoor een nieuw scherm geopend waarin je de PDF kan downloaden en/of afdrukken.

Wil je enkel een PDF van een specifieke activa groep dan kun je die activagroep openen door te klikken op > voor de desbetreffende investeringsrekening, in het nu geopende scherm via > en in het volgende scherm klik je rechtsboven op de knop PDF.

Het volgende PDF document wordt geopend: