In Yuki is het mogelijk om het overzicht van de activa te downloaden en af te drukken.

Beweeg met je muis boven het icoon Boekhouding in de navigatiebalk en klik vervolgens in op Activa.

Het volgende scherm wordt geopend:

Het is mogelijk om het getoonde overzicht te downloaden of afdrukken via de knop PDF.

Indien je echter een overzicht wenst van alle activarekeningen met daarin elk actief element en de afschrijvingen daarop, kan je klikken op de knop Print details. Er wordt hierdoor een nieuw scherm geopend waarin je de PDF kan downloaden en/of afdrukken.

Wil je enkel een PDF van een specifieke activa groep dan kun je die activagroep openen door te klikken op > voor de desbetreffende investeringsrekening, in het nu geopende scherm via en in het volgende scherm klik je op de knop PDF.

Het volgende PDF document wordt geopend: