Met de functie 'Salarisstroken' kun je meerdere salarisstroken in één keer per e-mail versturen naar je werknemer(s).

Deze functie is alleen aanwezig voor klanten van onze partners die gebruik maken van de Yuki koppeling met Loket of Nmbrs® of bij Yuki de salarisverwerking uitbesteden.

De functionaliteit is daarnaast alleen beschikbaar in Nederlandse domeinen.

Alleen gebruikers met een 'Backoffice' rol in het domein of de rol 'Directie' of 'HRM' kunnen gebruik maken van deze functie.

Open de module Personeel en klik vervolgens links in je scherm op Salarisstroken

Het volgende scherm wordt geopend:

TIP!

Voordat er salarisstroken verstuurd kunnen worden moet het e-mailadres van de afzender gevalideerd worden.

Door te klikken op het rode vak is het mogelijk een e-mailadres voor salarisstroken aan te maken en te valideren.

Na het invoeren van de bovenstaande velden en vervolgens te klikken op de knop Versturen wordt er een automatische e-mail verstuurd naar het opgegeven e-mailadres waarmee u het e-mailadres kunt valideren.

Het volgende scherm wordt vervolgens automatische geopend:

Wanneer het e-mailadres gevalideerd is kun je de salarisstroken versturen vanuit Yuki met het gevalideerde e-mailadres.

De salarisstroken kunnen worden geselecteerd voor verzending door het vakje voor de datum van de salarisstrook aan te vinken. Vervolgens worden de salarisstroken verzonden door op de knop Versturen te klikken.

Hieronder staat de inhoud van de e-mail waaraan de salarisstrook gekoppeld is (deze tekst kun je niet aanpassen).

Beste <Naam ontvanger>,

In de bijlage van deze mail vind je jouw salarisstrook: Salarisstrook <Naam>, <Maand> <jaar>

Met vriendelijke groet,
<Naam administratie >

Eisen voor het versturen van salarisstroken

Het werk en/of privé e-mailadres moet ingevoerd zijn bij de  werknemer in Yuki. Indien zowel het werk en privé e-mailadres zijn ingevoerd, zal het werk e-mailadres worden gebruikt om de salarisstrook naar toe te versturen.

Overige mogelijkheden:

• Een specifieke periode selecteren door gebruik te maken van de kalender.

• Er kunnen verschillende e-mailadressen gebruikt worden om de salarisstroken mee de versturen indien meerdere e-mailadressen gevalideerd zijn.

• Lijst met gevalideerde e-mailadressen om salarisstroken mee te versturen tonen met de knop Gevalideerde e-mailadressen.