Mocht achteraf blijken dat de betaalwijze van een factuur onjuist dan kan dit worden aangepast. Dit is mogelijk vanuit een geopende factuur of de desbetreffende kosten- of omzetrekening.

De functie 'Factuurbewerkingen' wordt beschikbaar als je als gebruiker de 'Backoffice' rol in het domein of de rol 'Financiele administratie' of 'Externe accountant' hebt

Een factuur kan vanuit verschillende plaatsen in Yuki worden bewerkt of gewijzigd:

• Klik in een geopende factuur  op de knop Factuurbewerkingen
  • Klik op het potloodje achter de 'factuur'regel vanuit de grootboekrekening.

Het volgende scherm wordt geopend:

Klik op de optie Wijzig betaalwijze. Het volgende scherm wordt geopend:

Selecteer een andere betaalwijze zoals overschrijving (verplicht om bankrekening te selecteren) incasso, pinpas, creditcard of uit privé (verplicht om relatie te selecteren die factuur uit privé heeft betaald) en klik vervolgens op Bewaren.