Mocht achteraf blijken dat het factuurnummer onjuist is dan kan dit worden aangepast. Dit is mogelijk vanuit een geopende factuur of de desbetreffende kosten- of omzetrekening.

De functie 'Factuurbewerkingen' wordt beschikbaar als je als gebruiker de 'Backoffice' rol in het domein of de rol 'Financiele administratie' of 'Externe accountant' hebt

Een factuur kan vanuit verschillende plaatsen in Yuki worden bewerkt of gewijzigd:

• Klik in een geopende factuur¬† op de knop Factuurbewerkingen
  • Klik op het potloodje achter de 'factuur'regel vanuit de grootboekrekening.

Het volgende scherm wordt geopend:

Klik op de optie Wijzig factuurnummer. Het volgende scherm wordt geopend:

Voer het correcte factuurnummer in en klik op de knop Bewaren.