Mocht achteraf blijken dat het factuurnummer onjuist is dan kan dit worden aangepast. Dit is mogelijk vanuit een geopende factuur of de desbetreffende kosten- of omzetrekening.

De functie 'Factuurbewerkingen' wordt beschikbaar als je als gebruiker de 'Backoffice' rol in het domein of de rol 'Financiele administratie' of 'Externe accountant' hebt

Klik op de knop Factuurbewerkingen in de geopende factuur:

Klik op het potloodje achter de 'factuur'regel vanuit de grootboekrekening:

Het volgende scherm wordt geopend:

Klik rechts in je scherm op de optie Wijzig factuurnummer. Het volgende scherm wordt geopend:

Voer het correcte factuurnummer in en klik op de knop Bewaren.