Hier vind je een overzicht van alle aangiften loonheffing die in de administratie(s) handmatig zijn verwerkt of 'automatisch' gegenereerd en verwerkt zijn door de Yuki koppeling met Loket of Nmbrs®.

Beweeg met je muis boven het icoon Boekhouding in de navigatiebalk en klik vervolgens op Loonheffing.

Het volgende scherm wordt geopend:

Wanneer je gebruik maakt van de betaallijst kun je een SEPA betaalbestand (indien geactiveerd) aanmaken waarmee de aangiften loonheffing kunnen worden betaald.

Je kunt hier aangeven van welke periode en/of welke administratie de aangiften loonheffing getoond moeten worden.

De getoonde kolommen kun je aanpassen of standaardiseren door te klikken op de knop Pas de getoonde kolommen aan.

De kolommen in het overzicht kunnen oplopend of aflopend worden gesorteerd.

Door te klikken op > voor een aangifte loonheffing of door op het onderwerp van de aangifte loonheffing te klikken wordt de desbetreffende aangifte loonheffing geopend.

Aangifte loonheffing handmatig aanmaken

Het is altijd mogelijk om een nieuwe lege aangifte loonheffing aan te maken door te klikken op de knop Nieuwe aangifte loonheffing aanmaken

Alleen een gebruiker met de 'Backoffice' rol in het domein kan een nieuwe aangifte loonheffing aanmaken.

Het volgende scherm wordt geopend:

Voer hier het bedrag én de einddatum van de periode in waarover de nieuwe aangifte loonheffing gaat. Selecteer vervolgens de juiste administratie waarvoor je een aangifte loonheffing wilt genereren.