Om de bankrekening(en) van een relatie te bekijken open je de module Adresboek, zoek en open je de desbetreffende relatiekaart en klik je vervolgens links in je scherm op Bankrekeningen

Het volgende scherm wordt geopend:

Klik op > voor de bankrekening om deze te openen.

Deze bankrekening kan worden gebruikt bij betalingen (via een SEPA betaalbestand). Een gebruiker met financiële rechten (rol 'Financiële administratie' of 'Externe accountant') of de rol 'Procuratie' of 'Directie' moet de bankrekening echter nog bevestigen door te klikken op de knop Bevestig. Afhankelijk van je rol als gebruiker in Yuki kun je door te klikken op de knop Documenten alle documenten bekijken waarin deze bankrekening is gebruikt.

Om een nieuwe bankrekening aan te maken klik je linksboven in je scherm op de knop Nieuwe rekening.

Voor een uitgebreide beschrijving van de verschillende invoervelden van een bankrekening kun je het artikel "Rekening aanmaken (online betalingsprovider/creditcard)" bekijken.

Voer de gegevens van de nieuwe bankrekening in en klik vervolgens op de knop Bewaren.