In Yuki kun je alle gebruikersnamen en wachtwoorden van de website(s) die regelmatig worden bezocht bewaren. Deze kun je specifiek bij een relatie vastleggen.

Open de module Adresboek, zoek en open jde desbetreffende relatiekaart en klik vervolgens links in je scherm op Web adressen

Het volgende scherm wordt geopend:

Om een nieuw Web adres voor deze relatie vast te leggen klik je linksboven in je scherm op Nieuw Web adres

TIP!

Je kunt ook een overzicht bekijken van alle Web adressen die voor relaties in het domein zijn vastgelegd. Hiervoor open je de module Adresboek en klik je vervolgens, zonder dat je naar een specifieke relatie gaat, in het linkermenu op Web adressen