In Yuki kun je alle gebruikersnamen en wachtwoorden van de website(s) die regelmatig worden bezocht bewaren. Deze kun je specifiek bij een relatie vastleggen.

Beweeg met je muis boven het icoon Adresboek in de navigatiebalk en klik vervolgens op Relaties. Open de desbetreffende relatiekaart en klik in het nu geopende scherm op Web adressen.

Het volgende scherm wordt geopend:

Om een nieuw Web adres voor deze relatie vast te leggen klik je op de knop Nieuw Web adres

TIP!

Je kunt ook een overzicht bekijken van alle Web adressen die voor relaties in het domein zijn vastgelegd. Hiervoor open je de module Adresboek en klik je vervolgens, zonder dat je naar een specifieke relatie gaat, op Web adressen