Van alle relaties die je in Yuki hebt vastgelegd kun je etiketten afdrukken. Dit is bijvoorbeeld handig bij alle verkoopfacturen die in Yuki hebt aangemaakt en per gewone post naar je klanten wilt versturen.

Het afdrukken van etiketten verloopt in vier stappen:

• Stap 1: instellingen van etiketten vastleggen
  • Stap 2: selecteren van relaties voor etiketten
  • Stap 3: samenstellen lijst met etiketten
  • Stap 4: afdrukken van etiketten.

In de relatiekaart van een persoon of bedrijf kun je klikken op de knop Etiket om een etiket van die relatie af te drukken.

Open de module Adresboek en klik vervolgens links in je scherm op Etiketten

Het volgende scherm wordt geopend:

Standaard worden die relaties in je scherm automatisch geselecteerd waarvan de velden 'Naam', 'Adres', 'Postcode' en 'Plaats' volledig zijn ingevuld.

Stap 1: instellingen van etiketten vastleggen

Voordat je de relaties selecteert die je als etiketten wilt afdrukken, voer je éénmalig de instellingen van het etiket en het etikettenvel in.

Stap 2: selecteren van relaties voor etiketten

Na het invoeren van de instellingen van de etiketten selecteer je de relaties die als etiket moeten worden afgedrukt.

Stap 3: samenstellen lijst met etiketten

Heb je alle relaties geselecteerd die je als etiketten wilt afdrukken én alle instellingen ingevoerd klik dan bovenin je scherm op de knop Printvoorbeeld op scherm.

In je scherm wordt de lijst met af te drukken etiketten getoond:

Stap 4: afdrukken van etiketten

Controleer of je de kop- en voettekst in Google Chrome hebt verwijderd én een testpagina correct wordt afgedrukt voordat je daadwerkelijk begint met het afdrukken van etiketten.