In Yuki kun je een overzicht bekijken van alle ongebruikte adressen (lees relaties) in een domein. Dit zijn adressen die op dit moment niet zijn gebruikt in een verwerkt financieel document, een (bank)transactie of een memoriaalboeking. Deze adressen kunnen desgewenst worden verwijderd uit het domein en komen terecht in het overzicht Verwijderde adressen.

Dit overzicht is alleen beschikbaar voor gebruikers met een 'Backoffice' rol in het domein.

Beweeg met je muis boven het icoon Adresboek in de navigatiebalk en klik vervolgens op Ongebruikte adressen

Het volgende scherm wordt geopend:

In het Zoekveld kun je zoeken naar een ongebruikt adres op Naam.

Om alle of alleen de geselecteerde ongebruikte adressen te verwijderen uit het domein klik je op de knop Verwijder alle ongebruikte adressen of Verwijder de geselecteerde adressen waarna het volgende scherm verschijnt.

Na het klikken op de knop OK in de bovenstaande melding verschijnt het aantal adressen dat je hebt verwijderd in je scherm.

e kunt de kolommen in dit overzicht, behalve de kolommen 'Adres', 'Plaats', 'KvK-nummer', 'Btw-nummer', 'Oorsprong' en 'Door', oplopend of aflopend sorteren.

Om de relatiekaart van een persoon of bedrijf te bekijken en/of te wijzigen klik je op > voor het adres (relatie) of op de naam van de relatie.