In Yuki kun je een overzicht bekijken van alle verwijderde adressen (lees relaties) in een domein.

Dit overzicht is alleen beschikbaar voor gebruikers met een 'Backoffice' rol in het domein.

Open de module Adresboek en klik je links in je scherm op Verwijderde adressen

Het volgende scherm wordt geopend:

Je kunt in het overzicht alleen die adressen laten weergeven die in een bepaalde maand, kwartaal, half jaar of jaar verwijderd zijn.

In het Zoekveld kun je zoeken naar een verwijderd adres op Naam.