In Yuki kun je een overzicht bekijken van alle verwijderde adressen (lees relaties) in een domein.

Dit overzicht is alleen beschikbaar voor gebruikers met een 'Backoffice' rol in het domein.

Beweeg met je muis boven het icoon Adresboek in de navigatiebalk en klik vervolgens op Verwijderde adressen

Het volgende scherm wordt geopend:

Je kunt in het overzicht alleen die adressen laten weergeven die in een bepaalde maand, kwartaal, half jaar of jaar verwijderd zijn.

In het Zoekveld kun je zoeken naar een verwijderd adres op Naam.