Als je een los bonnetje of een kasstaat wilt inscannen dan kun je in Yuki een handig scan formulier downloaden. Yuki biedt twee scan formulieren aan om de aanlevering van deze data te vereenvoudigen namelijk:

• Scan formulier (voor bonnetjes)
  • Kasstaat in PDF en in Excel (XLS).

De scan formulieren kunnen vanuit verschillende plaatsen in Yuki worden geopend:

• Klik in de navigatiebalk op het icoon Yuki Postbus en vervolgens in het nu geopende scherm op Scan formulieren
  • Beweeg met je muis boven het icoon Archief in de navigatiebalk en klik vervolgens op Scan formulieren.

Het volgende scherm wordt geopend:

Selecteer het scan formulier dat je wilt gebruiken en klik vervolgens op de knop Genereer formulier. Het formulier dat nu wordt getoond op je scherm kan worden gedownload of afgedrukt. De kasstaat in Excel kan direct worden ingevuld en vervolgens bewaard worden op de computer of worden afgedrukt.