Als je een los bonnetje of een kasstaat wilt inscannen dan kun je in Yuki een handig scan formulier downloaden. Yuki biedt twee scan formulieren aan om de aanlevering van deze data te vereenvoudigen namelijk:

• Scan formulier (voor bonnetjes)
  • Kasstaat in PDF en in Excel (XLS).

Open de module Yuki Postbus en klik vervolgens links in je scherm op Scan formulieren

Het volgende scherm wordt geopend:

Selecteer het scan formulier dat je wilt gebruiken en klik vervolgens op de knop Genereer formulier. Het formulier dat nu wordt getoond op je scherm kan worden gedownload of afgedrukt. De kasstaat in Excel kan direct worden ingevuld en vervolgens bewaard worden op de computer of worden afgedrukt.