Hieronder volgt een beschrijving van de drie stappen die je moet doorlopen om m.b.v. de ScanWizard documenten te uploaden in Yuki:

• bereid alle documenten voor
  • start de ScanWizard op
  • controleer het aantal gescande en verzonden documenten.

Bereid alle documenten voor

Voordat je begint met scannen maak je alle documenten gereed:

• Verwijder de nietjes.
  • Zorg dat de bladen niet aan elkaar kleven.
  • Sorteer de documenten per administratie.
  • Maak stapels van maximaal 25 vellen.
  • Tel het aantal vellen.
  • Leg de stapel op de feeder.
  • Controleer of de scanner is ingesteld op enkelzijdig of dubbelzijdig scannen.
  • Controleer of de juiste zijde naar boven ligt (dat kan per scanner verschillen).

Start de ScanWizard op

De ScanWizard kan vanuit verschillende plaatsen in Yuki worden opgestart:

• Beweeg met je muis boven het icoon Archief in de navigatiebalk, klik op Archiefkast en vervolgens in het nu geopende scherm op de knop Scannen

• Klik in de navigatiebalk  op het icoon Yuki Postbus en vervolgens, indien nodig, in het nu geopende scherm op Aanleveren. Selecteer vervolgens de ordner waarin je de gescande documenten en/of bestanden wilt bewaren en klik vervolgens op de knop Scannen

TIP!

Beweeg met je muis over een ordner om eronder te lezen welke documenten en/of bestanden je in welke ordner kunt aanleveren.

• De ScanWizard wordt gestart. Als het de eerste keer is moet de Wizard eerst geïnstalleerd worden.
  • Kies de gewenste administratie (alleen als je meerdere administraties in één domein hebt).
  • Selecteer Feeder.
  • Klik op de Startknop.
  • Het scannen wordt automatisch gestart met de juiste instellingen. Gescande documenten worden direct naar je domein verstuurd. Wacht tot alle documenten gescand en geüpload zijn.
  • Klik op de knop Klaar.

Controleer het aantal gescande en verzonden documenten

Nadat je op de knop Klaar hebt geklikt wordt een nieuw tabblad in je browser geopend met de door Yuki ontvangen documenten. Controleer of het aantal klopt met het aantal in de stapel.