In Yuki kun je een overzicht bekijken van alle lokale verwerkingsregels (standaardwaarden) die in één of meer administraties voor relaties zijn vastgelegd.

Dit overzicht is alleen beschikbaar voor een gebruiker met een 'Backoffice' rol in het domein.

Open de module Adresboek en klik vervolgens links in je scherm op Standaardwaarden

Het volgende scherm wordt geopend:

Om een nieuwe verwerkingsregel voor een document aan te maken klik je linksboven in je scherm op de knop Document. Voor het aanmaken van een verwerkingsregel op regelniveau (opsplitsen UBL factuur in aantal factuurregels) klik je op de knop Regel.

Je kunt de getoonde verwerkingsregels filteren op:

• Inkoopfactuur
  • Verkoopfactuur
  • Yuki verkoopfactuur.

Daarnaast kun je In het Zoekveld zoeken naar een verwerkingsregel op Relatie.

Je kunt een verwerkingsregel altijd wijzigen, verwijderen of kopiëren door te klikken op > voor de verwerkingsregel.