In Yuki kun je een overzicht bekijken van alle standaardwaarden (lokale verwerkingsregels) die in één of meer administraties voor relaties zijn vastgelegd.

Dit overzicht is alleen beschikbaar voor een gebruiker met een 'Backoffice' rol in het domein.

Beweeg met je muis boven het icoon Relaties in de navigatiebalk en klik vervolgens op Standaardwaarden

Het volgende scherm wordt geopend:

Om een nieuwe standaardwaarde (verwerkingsregel) voor een document aan te maken klik je op de knop Standaardwaarde. Voor het aanmaken van een verwerkingsregel op regelniveau (opsplitsen UBL factuur in aantal factuurregels) klik je op de knop UBL-regel.

Je kunt de getoonde verwerkingsregels filteren op:

• Inkoopfactuur
  • Verkoopfactuur
  • Yuki verkoopfactuur.

Daarnaast kun je In het Zoekveld zoeken naar een verwerkingsregel op Relatie.

Je kunt een standaardwaarde altijd wijzigen, verwijderen of kopiëren door te klikken op > voor de standaardwaarde.