In Yuki kun je een overzicht bekijken van alle verkoopfacturen (in een definitief SEPA incassobestand) waarvan de incasso teruggedraaid is nadat het bedrag op de rekening van de ontvanger is gestort. Een stornering kan worden uitgevoerd door de bank of door de klant zelf.

Open de module Bank, klik links in je scherm op Incasseren en vervolgens op Storno's.

Het volgende scherm wordt geopend:

1. Maak hier een keuze waarop je de facturen wilt filteren: Onderwerp, Bedrag, Relatie, Factuurnummer, Artikel, Tag, Dossier of Maximum bedrag.
    Voer vervolgens het feitelijke selectiecriterium in.
    Door op de knop Zoek te klikken wordt het filter op de lijst toegepast.
  2. Selecteer hier de periode waarvan je de facturen wilt bekijken.
  3. Wissel tussen het wel of niet tonen van een schermvoorbeeld van de geselecteerde verkoopfactuur.
  4. Zet de geselecteerde verkoopfacturen opnieuw op 'te incasseren'. Deze facturen kunnen via het overzicht 'Nog te incasseren' worden bekeken.
  5. Zet de geselecteerde verkoopfacturen in behandeling. Deze facturen kunnen via het overzicht 'In behandeling' worden bekeken en 'behandeld'.
  6. Selecteer het overzicht van de facturen van de juiste administratie.
  7. Pas de getoonde kolommen in dit overzicht aan.
  8. Download het getoonde overzicht als een CSV-bestand (Excel).