In Yuki kun je een overzicht bekijken van alle bankrekeningen die in een domein voor relaties zijn aangemaakt. Je ziet ook in één oogopslag welke bankrekeningen al bevestigd (geverifieerd) zijn voor het gebruik bij betalingen vanuit de betaallijst via een SEPA betaalbestand.


Open de module Adresboek en klik vervolgens  links in je scherm op BankrekeningenHet volgende scherm wordt geopend:Om een nieuwe bankrekening aan te maken klik je op Nieuwe rekening


In het Zoekveld kun je zoeken naar een bankrekening op Rekeninghouder, Bankrekening, Tenaamstelling en BIC Code.


Je kunt alle kolommen in dit overzicht oplopend of aflopend sorteren. Daarnaast kunnen de kolommen in dit overzicht worden aangepast.


Door te klikken op > voor een bankrekening óf op de tenaamstelling kun je de bankrekening bekijken, wijzigen of verwijderen. Het volgende scherm wordt geopend:In dit scherm heb je ook de mogelijkheid om alle verwerkte documenten te bekijken die gekoppeld zijn aan deze bankrekening door bovenin je scherm te klikken op de knop Documenten. Onderin dit scherm kan de bevestiging van de bankrekening voor gebruik bij betalingen ongedaan worden gemaakt door te klikken op de knop Maak bevestiging ongedaan.


Wanneer de betaallijst beveiliging niet is ingesteld kunnen alleen gebruikers met de rol 'Directie', 'Financiële administratie' of 'Externe accountant' een bankrekening bevestigen of deze bevestiging ongedaan maken.


Is een bankrekening nog niet bevestigd voor gebruik bij betalingen dan kan deze alsnog worden bevestigd door te klikken op de knop Bevestig in het onderstaande scherm.