Open de module Bank en klik vervolgens links in je scherm op Incasseren.

Uitstaande aanvragen

Om alle aangemaakte incassomachtigingen te bekijken die nog moeten worden ondertekend door de relatie én waarvoor dus nog een startdatum moet worden ingevoerd, klik je links in je scherm op Uitstaande aanvragen.

Open de incassomachtiging die je wilt laten ondertekenen door de relatie door te klikken op > voor de desbetreffende machtiging.

Als een SEPA incassomachtiging wordt opgeslagen wordt er een PDF aangemaakt. Dit PDF bestand bevat de benodigde informatie om de machtiging te versturen naar de relatie om het te laten ondertekenen.

Klik rechtsboven in je scherm op de knop Afdrukbare versie om het aangemaakte PDF bestand af te drukken en vervolgens te laten ondertekenen door de relatie.

De door de relatie ondertekende machtiging kan worden geüpload in Yuki en vervolgens gekoppeld worden aan deze machtiging (veld Document). De ondertekende machtiging moet natuurlijk ook naar de bank worden verstuurd.