Vanuit de WKR-rapportage kun je linksboven in je scherm schakelen tussen de rapporten 'Vergelijking jaren' en 'Prognose huidig jaar'.

Open de module Personeel en klik vervolgens links in je scherm op Werkkostenregeling.

Rapport Vergelijking jaren

Dit rapport laat een vergelijking zien tussen de boekingen van het huidige jaar en vorig jaar.

Door op het inklaptekentje linksboven in je scherm te klikken, toont Yuki de details van het huidige jaar en vorig jaar.

Rapport Prognose huidig jaar

In deze prognose neemt Yuki het gemiddelde van de reeds geboekte perioden en berekend hiermee de WKR-prognose voor het huidige jaar.