Een werkopdracht (werkuren) kun je in Yuki koppelen aan een dossier vanuit de Agenda.

De agenda is alleen beschikbaar in een domein met Yuki Financieel.

Alleen een gebruiker met toegang tot een dossier kan een werkopdracht aan het desbetreffende dossier koppelen.

Een gebruiker met de rol 'Backoffice' in het domein heeft toegang tot alle dossiers behalve de dossiers met het toegangsniveau 'Beheerder en leden'

Open de module Agenda, klik links in je scherm op Werkopdrachten en maak een nieuwe werkopdracht of klik op een bestaande werkopdracht die je wilt koppelen aan het dossier.

Klik op het vergrootglas in het veld Dossier en selecteer een dossier om de werkopdracht aan een dossier te koppelen.

Wanneer je in het veld Dossier een naam invoert wordt het dossier direct aangemaakt (als het dossier nog niet bestaat). Dit nieuwe dossier is dan standaard alleen voor jezelf (als beheerder) toegankelijk. Als beheerder kan je de beveiliging van het dossier instellen.

Na het klikken op de knop Bewaren wordt de werkopdracht aan het dossier gekoppeld.

Gekoppelde werkopdracht in dossier bekijken

Je vindt de werkopdracht in het dossier terug op het tabblad Totaaloverzicht.