Om een periodieke factuur stop te zetten (nog voor de eventueel ingegeven einddatum) beweeg je met je muis boven het icoon Verkoop in de navigatiebalk en klik je vervolgens op Periodieke facturen

Selecteer de factuur of facturen die je wenst stop te zetten en klik vervolgens bovenin je scherm op de knop Stop

Je wordt nog gevraagd de stopzetting te bevestigen.

LET OP!

Gooi niet de factuur zelf weg. Dit is immers een factuur die al aan de klant is verstuurd en hoort dus in de administratie te blijven staan.

De stopgezette periodieke factuur verdwijnt uit het overzicht met de ingeplande periodieke facturen. Je vindt deze factuur terug in het overzicht van alle inactieve of alle periodieke facturen.