Een taak kun je in Yuki koppelen aan een dossier vanuit de module Agenda.

Open de module Agenda, klik links in je scherm op Taken en maak een nieuwe taak of klik op de bestaande taak die je wilt koppelen aan het dossier.

Klik op het vergrootglas in het veld Dossier en selecteer een dossier om deze taak aan een dossier te koppelen.

Wanneer je in het veld Dossier een naam invoert wordt het dossier direct aangemaakt (als het dossier nog niet bestaat). Dit nieuwe dossier is dan standaard alleen voor jezelf (als beheerder) toegankelijk. Als beheerder kan je de beveiliging van het dossier instellen.

Na het klikken op de knop Bewaren wordt de taak aan het dossier gekoppeld.

Gekoppelde taak in dossier bekijken

Je vindt de taak in het dossier terug onder de Koppelingen van het dossier én op het tabblad Totaaloverzicht.

Koppelingen (Taken)

Totaaloverzicht