Een taak kun je in Yuki koppelen aan een dossier vanuit de Agenda.

De agenda is alleen beschikbaar in een domein met Yuki Financieel.

Alleen een gebruiker met toegang tot een dossier kan een taak aan het desbetreffende dossier koppelen.

Een gebruiker met de rol 'Backoffice' in het domein heeft toegang tot alle dossiers behalve de dossiers met het toegangsniveau 'Beheerder en leden'.

Beweeg met je muis boven het icoon Agenda in de navigatiebalk en klik vervolgens op Nieuwe taak óf open een bestaande taak en klik op de knop Bewerken.

Klik op het vergrootglas in het veld Dossier en selecteer een dossier om deze taak aan een dossier te koppelen.

Wanneer je in het veld Dossier een naam invoert wordt het dossier direct aangemaakt (als het dossier nog niet bestaat). Dit nieuwe dossier is dan standaard alleen voor jezelf (als beheerder) toegankelijk. Als beheerder kan je de beveiliging van het dossier instellen.

Na het klikken op de knop Bewaren wordt de taak aan het dossier gekoppeld.

Gekoppelde taak in dossier bekijken

Je vindt de taak in het dossier terug onder de Koppelingen van het dossier én op het tabblad Totaaloverzicht.

Koppelingen (Taken)

Totaaloverzicht