Een relatie kun je in Yuki koppelen aan een dossier vanuit de module Adresboek.

Alleen een gebruiker met toegang tot een dossier kan een relatie aan het desbetreffende dossier koppelen.

Een gebruiker met de rol 'Backoffice' in het domein heeft toegang tot alle dossiers behalve de dossiers met het toegangsniveau 'Beheerder en leden'.

Beweeg met je muis boven het icoon Adresboek in de navigatie en klik vervolgens op Relaties. Zoek en open de desbetreffende relatiekaart en klik op de knop Bewerken.

Open het tabblad Extra, klik vervolgens op het vergrootglas in het veld Dossier en selecteer een dossier om deze relatie aan een dossier te koppelen.

Wanneer je in het veld Dossier een naam invoert wordt het dossier direct aangemaakt (als het dossier nog niet bestaat). Dit nieuwe dossier is dan standaard alleen voor jezelf (als beheerder) toegankelijk. Als beheerder kan je de beveiliging van het dossier instellen.

Na het klikken op de knop Bewaren wordt de relatie aan het dossier gekoppeld.

Gekoppelde relatie in dossier bekijken

Je vindt de relatie in het dossier terug onder de Koppelingen van het dossier én op het tabblad Totaaloverzicht.

Koppelingen (Relaties)

Totaaloverzicht