Een relatie kun je in Yuki koppelen aan een dossier Vanuit de module Adresboek.

Open de module Adresboek en klik vanuit een geopende relatiekaart linksboven in je scherm op de knop Bewerken.

Open het tabblad Extra, klik vervolgens op het vergrootglas in het veld Dossier en selecteer een dossier om deze  relatie aan een dossier te koppelen.

Wanneer je in het veld Dossier een naam invoert wordt het dossier direct aangemaakt (als het dossier nog niet bestaat). Dit nieuwe dossier is dan standaard alleen voor jezelf (als beheerder) toegankelijk. Als beheerder kan je de beveiliging van het dossier instellen.

Na het klikken op de knop Bewaren wordt de relatie aan het dossier gekoppeld.

Gekoppelde relatie in dossier bekijken

Je vindt de relatie in het dossier terug onder de Koppelingen van het dossier én op het tabblad Totaaloverzicht.

Koppelingen (Relaties)

Totaaloverzicht