Een e-mailbericht kun je in Yuki koppelen aan een dossier vanuit de module E-mail.

E-mail is alleen beschikbaar in een domein met Yuki Financieel.

Alleen een gebruiker met toegang tot een dossier kan een e-mailbericht aan het desbetreffende dossier koppelen.

Elke gebruiker met een e-mailaccount in het domein kan zijn of haar eigen e-mailberichten én alle e-mailberichten waarvan de toegang is ingesteld op 'Iedereen' of 'Alle gebruikers' koppelen aan een dossier.

Een gebruiker met de rol 'Backoffice' in het domein kan alleen e-mailberichten waarvan de toegang is ingesteld op 'Iedereen' of 'Alle gebruikers' koppelen aan een dossier.

Beweeg met je muis boven het icoon E-mail in de navigatiebalk en klik vervolgens op Nieuwe e-mail óf open een bestaande e-mail en klik op de knop Bewerken.

Het volgende scherm wordt geopend:

Klik op het vergrootglas in het veld Dossier en selecteer een dossier om de e-mail aan een dossier te koppelen.

Wanneer je in het veld Dossier een naam invoert wordt het dossier direct aangemaakt (als het dossier nog niet bestaat). Dit nieuwe dossier is dan standaard alleen voor jezelf (als beheerder) toegankelijk. Als beheerder kan je de beveiliging van het dossier instellen.

Gekoppelde e-mail in dossier bekijken

Je vindt de e-mail in het dossier terug onder de Koppelingen van het dossier én op het tabblad Totaaloverzicht.

Koppelingen (E-mail)

Totaaloverzicht