Een e-mail bericht kun je in Yuki koppelen aan een dossier vanuit de module E-mail.

Open de module E-mail, open je Inbox en maak een nieuwe e-mail of klik op de bestaande e-mail die je wilt koppelen aan een dossier.

Het volgende scherm wordt geopend:

Klik op het vergrootglas in het veld Dossier en selecteer een dossier om de e-mail aan een dossier te koppelen.

Wanneer je in het veld Dossier een naam invoert wordt het dossier direct aangemaakt (als het dossier nog niet bestaat). Dit nieuwe dossier is dan standaard alleen voor jezelf (als beheerder) toegankelijk. Als beheerder kan je de beveiliging van het dossier instellen.

Gekoppelde e-mail in dossier bekijken

Je vindt de e-mail in het dossier terug onder de Koppelingen van het dossier én op het tabblad Totaaloverzicht.

Koppelingen (E-mail)

Totaaloverzicht